★ Semple聖膠論壇 ★
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

新gag....

+2
Mo_wan
膠之夢維
6 posters

向下

新gag.... Empty 新gag....

發表  膠之夢維 周一 五月 18, 2009 1:44 am

從前有個人去買野 行行下佢死左..
膠之夢維
膠之夢維
版主
版主

文章數 : 77
注冊日期 : 2009-05-15
年齡 : 30

回頂端 向下

新gag.... Empty ~.~???

發表  Mo_wan 周一 五月 18, 2009 9:10 pm

哇哈哈~~好gag呀,,,,笑死我啦(呢d都叫gag?你身為我班膠神之一,,,整e d 咁既野?吃屎吧)
Mo_wan
Mo_wan
版主
版主

文章數 : 11
注冊日期 : 2009-05-17
年齡 : 28

回頂端 向下

新gag.... Empty 回復: 新gag....

發表  膠之夢維 周一 五月 18, 2009 9:42 pm

仲未講完!!
佢死左之後 就上天堂
見到個天使 天使問佢點死嫁
佢就話 我行街死既!!!
膠之夢維
膠之夢維
版主
版主

回頂端 向下

發表  膠之神勇 周一 五月 18, 2009 10:29 pm

Mo_man 邊撚個呀?
膠之神勇
膠之神勇
一星級會員
一星級會員

文章數 : 21

回頂端 向下

新gag.... Empty 溫志德

發表  Mo_wan 周一 五月 18, 2009 11:00 pm

wan同miss wan都一樣啦,,咁都唔識...姐係溫囉,,,呢班邊個溫志架= =?
做咩要加個才能字呢??耍帥嗎??滾開吧
Mo_wan
Mo_wan
版主
版主

回頂端 向下

發表  膠之神勇 周一 五月 18, 2009 11:04 pm

Mo_wan 寫到:wan同miss wan都一樣啦,,咁都唔識...姐係溫囉,,,呢班邊個溫志架= =?
做咩要加個才能字呢??耍帥嗎??滾開吧

我真係唔識 你邊位 撚字係為你以加的 不是扮型
膠之神勇
膠之神勇
一星級會員
一星級會員

文章數 : 21

回頂端 向下

發表  死神 周二 五月 19, 2009 8:49 am

wan 你呀!!改番中文名
死神
死神
一星級會員
一星級會員

文章數 : 35

回頂端 向下

發表  牛奶妹 周二 五月 19, 2009 7:30 pm

膠之夢維 寫到:從前有個人去買野 行行下佢死左..
哈..你今日講個個仲好笑啦,首個係月球漫步既人係邊個..你講米高-v-
牛奶妹
牛奶妹
新手
新手

文章數 : 9
注冊日期 : 2009-05-18
年齡 : 29

http://www.xanga.com/bebelove711

回頂端 向下

發表  Mo_wan 周二 五月 19, 2009 8:21 pm

原來勇是沒jj的,,,我不怪你,,
中文跟英文有什麼分別,,,只是外號而已,,,你認得便行了
Mo_wan
Mo_wan
版主
版主

回頂端 向下

發表  死神 周二 五月 19, 2009 11:52 pm

我不認同!!
死神
死神
一星級會員
一星級會員

文章數 : 35

回頂端 向下

發表  darron 周三 五月 20, 2009 12:44 am

膠之夢維 寫到:從前有個人去買野 行行下佢死左..

一個字7
darron
darron
論壇管理員

年齡 : 29

http://semple.666bbs.biz

回頂端 向下

發表  膠之夢維 周三 五月 20, 2009 2:25 am

clown clown clown clown clown clown clown afro afro afro afro afro afro clown clown clown clown clown clown clown afro afro afro afro afro afro clown clown clown clown clown clown clown afro afro afro afro afro afro clown clown clown clown clown clown clown afro afro afro afro afro afro clown clown clown clown clown clown clown afro afro afro afro afro afro clown clown clown clown clown clown clown afro afro afro afro afro afro clown clown clown clown clown clown clown afro afro afro afro afro afro clown clown clown clown clown clown clown afro afro afro afro afro afro
膠之夢維
膠之夢維
版主
版主

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章